keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulu-extra

Erittäin hyvää joulua kaikille! <3 <3 <3

Huomasin tuossa että sivut ovat saaneet ennätyskävijä määrän! 114! Vau!
Kiitokset edellisen osan kommenteista! <3 Ja jotta niihin ei jää vastaamatta, vastaan tähän alkuun niihin jos sopii? =)

 1. Ohoh, aikamoinen osa! Oli iloa lukea vaihteeksi Briasta ja Gretasta (olenko jo sanonut että Greta on kaunis? <3) kun viime osassa heitä ei tainnut näkyäkään.

  Tuo kakkoskuva oli jotenkin ihana ja tykkään Anabelin uudesta lookista (onhan se muuttunut, sano että on enkä muista väärin :D).

  Olen natsi tän asian kanssa, tiedän, mutta kymmentä pienemmät numerot kirjoitetaan kirjaimin ja mä vaan joka kerta kiinnitän liikaa huomiota tähän, anteeksi :'D Viitaten tuohon ”2 viikkoa menee nopeasti, usko pois!”-kohtaan.

  Ja sitten tästä:
  "Halley huomasi pistäneensä aivonsa ja sydämensä jonkinlaiseen tunteettomaan tilaan niin ettei hän välittänyt tai kuullut mitä koulussa Chloe ja muut tyttö joukko yritti hänelle tehdä suullisesti."

  Jotenkin niin aito kuvaus siitä, mitä monelle kiusatulle (allekirjoittanut mukaan lukien...) monesti tapahtuu, sitä vain muuttuu tunteettomaksi. Loistava yksityiskohta!

  Nathan on ihana, aww :)
  Odotan innolla hahmojen kasvamista ja sitä mitä Chloesta saamme kuulla!

  - Et ole tainnut sitä aiemmin sanoa että Greta on kaunis.. Kiitos! =) Olen kyllä hurjan kovin kiintynyt tyttöön itsekkin ja siksi tämä jäikin roikkumaan perheeseen, tästä kun piti aluksi tulla vain ohimenevä sivuhahmo (taitaa olla minulla aika yleistä että ihastun sivuhahmoihin! =D )

  -Anabelin look on tosiaan muuttunut! Eli et muista väärin. Rouvasta piti saada aikuisen näköinen kun lapsetkin jo kasvaa..

  -Kiitos! Ole vain natsi näissä asioissa! Arvostan suoraa palautetta ja näistä nimenomaan opin jälleen! Tuossa monta kertaa vaihdoin teksimuotoon tuon kakkosen mutta jostain syystä aina palautin sen numeroksi, älä kysy miksi.. en tiedä itsekkään! =P

  -Tuosta Halleyn tunteista.. olen itse ollut myös koulukiusattu joten tästä asiasta on omakohtaista kokemusta joten siksi myös kai osaan myös niistä kirjoittaa. Kiva jos tästä yksityiskohdasta tykättiin koska koen ettei se ole pelkästään vain sitä itkua ja ahdistusta kiusatun elämä koska niitä tunteita on paljon enemmän mitä kiusattu kokeen (jopa pahempiakin mutta niistä ei sitten enempää..)

  -On siis onni etten pistänyt Nathania sisäoppilaitokseen vai mitä? ;) Sen nimittäin alunperin olin tekemässä kun en pitänyt pojan näöstä taaperona.. mutta mutta... aika näyttää mitä kasvussa tapahtuu ja mitä Chloesta.. sen näet kun selaat alaspäin.. ;)

  Kiitos kommentistasi! <3

   

 2. Tännekin on ilmestynyt osanen ja pitkä osa olikin :D Pidät kyllä jännityksessä, kumpi näistä neidistä sukua jatkaa. Olen itse niin kahden vaiheilla, kumman _toivoisin_ jatkavan. Bea on jollain tavalla hirmu suloinen, kun puolustaa Gretaa aina ja kypsä, kun kuuntelin suvun jatkamisen idean ja suvun tarinan. Halley taas on nätti, hiljainen ja syvällisempi kuin isosiskonsa. Rehellisesti sanoen Bea ei ole kovin "kaunis", perinyt hyvin voimmakaat piirteet, joita lyhyet hiusket korostavat, mutta Bea on persoonallisempi ja omalla tavallaan komea(?) sim. Pidän Bea silti enemmän jollain tavalla, kuin Halleystä. Ei Halleyssä vikaa ole päinvastoin, mutta olisi mielenkiintoista nähdä miten Bea saisi asiat toimimaa ei niin perinteisin keinoin ja onhan se erilainen ratkaisu :)

  Anabel, hänen muuttunut tyylinsä. Hän näyttää vähän vanhalta, verrattuna nuorekkaaseen Maxiin (ei pahalla :`D). Mutta olet jättänyt aikuiset todella luontevasti pikkuhiljaa taaemmaksi, että uusi sukupolvi pääsee valloilleen (kuulostaa joltain keskiaikaiselta maailmanvalloitus suunnitelmalta). Silti on hienoa etteivät he ole vielä ihan täysin unohdettuja, kun Halleykin on vasta lapsi ja seuraavassa osassa teini. Muutenkin pidän tästä ettei simit vanhene ihan joka osassa. Vaan, että elämän vaiheisiin paneudutaan ja näytetään normi arkea ja samalla kuitenkin pidetään mielessä ne vampyyrit(?).

  Jotenkin Nathan on vain edelleen suloinen sinisilmäinen poika. Mitenköhän Halley pärjää ilman häntä vähän aikaa ja tuleeko kiusaaminen loppumaan :`( Käy niin sääliksi ressukkaa, kun ei ole vanhemmillekaa kertonut jne. Muutenkin Halley tilanne on inhottava koulussa, miksi kaikki vain hyväksyy kiusaamisen. Palan halusta tietää Chloen motiiveja, jos niitä edes on.

  Mutta osa oli valaiseva, vaikka myöskin uusia kysymyksiä herättävä. Minulla on tunne ettei mene kauan niin alkaa taas tapahtua ja paljon ;)

  T: R.H 

   -Uskoisin että tässä viiden osan sisällä alkaa käydä ilmi kumpi neideistä jatkaa sukua ja tarkoitit varmaan Bealla Briaa? Bria tosiaan on aika suojeleva Gretan suhteen ja syystä. Tämä kun ei kestä että ketään sorretaan (harmi vain ettei isosisko tiedä että pikkusiskoa sorretaan..)
  Aika tosiaan näyttää kumpi tulee suvun jatkajaksi.. ;)

  -Anabel on tosiaan saanut iänmukaiset vanhentumat mutta Max pirulainen ei suostunut vanhentumaan ulkonäöllisesti mitenkään kun kasvoi nuoresta aikuisesta aikuiseksi! Kiukutti mielettömästi itseäni tämä yksityiskohta joten yritin vanhentaa herraa vaatteilla mutta näemmä se ei onnistunut.. pitää katsoa josko saisin hiukan muokattua herran kasvoja seuraavaan osaan jotenkin.. =)
  Ja eihän tosiaan vanhempia pidä unohtaa vaikka osat ovat viime aikoina olleet lapsipainotteisia.. elävät kumminkin siinä sivussa vaikka pääpaino alkaa siirtymään nuorisoon enemmän ja vähemmän.
  Mukavaa lukea että lukijat pitävät siitä ettei simit vanhene joka osassa sillä itse haluan mennä hitaasti ja järkevällä temmolla eteenpäin. Silloin tällöin ollaan hypitty ajassa mutta silloin se on ollut tarpeen.
  Vampyyrit on tosiaan pidettävä mielessä myös kaiken muun ohella vaikka viime aikoina on itse meinannut unohtaa heidät! Hävettää jopa myöntää se mutta suunnitelmien keskeskelle olen merkinnyt punaisella heitäkin joten huoli pois, jos aivot eivät muista niin muistilaput muistuttavat! =D

  -Nathan reppana tosiaan uskoo kaikista pelkkää hyvää, on tullut äitiinsä hyvä sydämmeisyydessään. Chloen motiiveista pystytte lukemaan tässä joulu-extrassa joten selaappa alas päin niin asia selviää.. Toivottavasti selventää hiukan näitä motiiveja..
  Halley valitettavasti joutuu kokemaan paljon koulussa mutta aika näyttää miten jatkossa käy..

  -Viimeiseen lauseeseen en paljasta yhtään mitään =D Kiitos todella paljon kommentista! <3 3. Greta on nätti ja tykkään Briasta ja Gretasta pariskuntana. Odotan myös innolla sitä että Chloen motiivit selviävät ja sitä että Halley kasvaa teiniksi. Uskon että Halley tulee olemaan nätti teini.

  Linkitin blogisi omaani, joten kävisikö vastalinkitys? :) Osoite on mimlostory.blogspot.fi. Ja jos vaan viitsit/jaksat/ehdit niin voisit ilmoitella minulle uusista osista aina kun niitä ilmestyy!

   -Kiitos =) Olen samaa mieltä että Greta on nätti ja pariskunta sopii mielestäni todella hyvin toisellensa. =) Kuten jo aikaisempaan kommentiin vastasin niin lukemalla alaspäin pystyt selvittämään Chloen motiiveja. Seuraavassa osassa Halley sekä muut ovat kasvaneet teiniksi joten seuraavassa osassa nähdään millaiseksi kaikki kasvavat! =) Myös Bria kasvaa osassa joten häntäkin nähdään hiukan erilaisena.. ;)

  -Vastalinkitys käypi erittäin hyvin! Linkitän sinut heti kun olen saanut tämän julkaistua! Kiitos linkityksestä! =)
  Tottahan sopii että ilmoittelen jos näin haluat! Olen enemmän kuin otettu että joku haluaa kuulla jos uusia osia tarinaan ilmestyy! =) 
  Kiitos sinullekin kommentista! <3


  ***********************************


  No niin! Nyt on kommenteihin vastattu joten päästään extran pariin! Kuten jo kerroinkin niin tämä extra muista poiketen on tarinamuotoinen kuvaton spin-off.. Eipä minulla siten muuta, joten lukuiloa!


  Parin kuukauden kuluttua..

  Nathanin kuullessa eräänä päivänä kuinka hyväksi Halley oli tullut soitossaan, tämä oli pyytänyt isältään lupaa aloittaa myös musiikki harrastus.

  Toisin kuin Halley, Nathan oli päättänyt aloittaa kitaran soiton.
     ”Jaksatko varmasti kaiken jalkapalloharrastuksesi lomassa harjoitella soittamista Nathan?”
  Nathan oli nyökyttänyt kiivaasti päätään ja vaimonsa pois menon jälkeen Willillä oli ollut aina vaikeuksia kieltää pojaltaan yhtään mitään.

  Niinpä he seisoivat ensimmäisen oppitunnin alkuhetkillä pienen yksikerroksisen talon edessä, jonka parhaimmat ajat olivat olleet takanapäin. Hiukan huoltoa ja maalia talo varmasti näyttäisi erilaiselta mutta selvästi talossa ei ollut miestä sitä tekemään.

  Will soitti ovikelloa kun Nathan seisoi jännittyneenä vieressä. Kun ovi lopulta aukesi, Nathan oli järkyttynyt.
     ”CHLOE!? Mitä sinä täällä teet?!”
  Tyttö selvästi oli yhtä järkyttynyt kuin Nathan sillä tämän kasvot muuttuivat järkytyksestä kiukkuisiksi ja sitten pelokkaiksi ja lopulta kirkkaan punaiseksi.
     ”Minä tuota…. mitä sinä täällä teet!?”
     ”Kröhöm..”
  Chloe käänsi katseensa Williin joka oli keskeyttänyt lapsien kiukkuiset sanavaihdokset.
     ”Nathan olisi tulossa Madame Fargelotin oppitunnille, mahdatko olla hänen oppilaansa vai?”
     ”Olen…”
  Tytön pää meni painuksiin mutta sivusta pystyi silti vilkaisemaan Nathania ennekuin vastasi tämän isälle.
     ”Asun täällä.”

     ”Aa! Herra Barrel otaksun? ja tässä on varmaan Nathan? Mitä ihmettä Chloe!? Päästä heidät nyt sisälle! Pahoittelut siskontytöstä herra Barrel, hän osaa joskus olla… no aika.. no niin…”
     ”Ei mitään, mitä jos me teemme paperihommat ja annamme lapsien jutella hetken, näemmä he jo tuntevatkin toisensa..”

  Will ja Madame Fargelot menivät toimiston puolelle niin että Nathan ja Chloe jäi seisomaan keskelle eteistä. Nathan oli lopulta se joka rikkoi hiljaisuuden.
     ”Luulin että asut East Hillissä Chloe? Missä äitisi ja isäsi on?”
     ”Niinhän minä asuin… ja asuisin edelleen ellei isäni..” Tyttö piti hetken tauon ennen kuin puhui uudestaan. ”Tule, mennään sohville niin kerron.”

  Nathan seurasi Chloeta joka vaikutti hyvin heiveröiseltä verrattuna siihen vahvaan tyttöön jonka Nathan tunsi ja tiesi. Tässä näkyi aivan uusi piirre, mukava piirre.
  Tämä antoi tytön koota ajatuksiaan ja aloittaa omaan tahtiin kertomisen.

     ”En tiedä tarkalleen mitä siinä kävi kun kaikki vain sanovat että olen liian nuori ymmärtämään, no sama se… Päällisin puolin tiedän sen että isäni sijoitti johonkin riskialtis hommaan rahaa ja menetimme ne.. siis rahat. Äidilleni tuli hermoromahdus siitä että asemamme on uhattuna ja menetimme hänen unelmatalon. Nyt isäni asuu hiukan halvemmassa asunnossa jotta voin käydä kummikin samaa koulua, heille kun se on todella tärkeätä, mutta asunnossa ei ole huonetta minulle. Tämän takia asun tätini luona joka tienaa elantonsa opettamalla soittamista. Siinä lyhykkäisyydessään tarina…”

     ”Kauan oikein tätä on jatkunut Chloe? Et ole kertonut mitään!”
     ”No tietenkään en! Arvaa kuinka joutuisin syrjityksi! Ei kiitos! Olen koulun suosituimpia tyttöjä ja sellaisena pysyn! Et saa kertoa! et saa Nathan!”
     ”Chloe.. kuinka kauan?”
  Tytön pää painui alas kyyneleen vierähtäessä tämän poskelle.
     ”Kaksi vuotta…”
     ”Mutta mehän olimme vasta silloin aloittaneet koulun!”
     ”Niin… Lupaa minulle Nathan ettet kerro kenellekään! Et edes Halleylle! En halua että kukaan saa tietää!”
     ”Minä lupaan, voit luottaa minuun!”

  Nathan alkoi käydä tunneilla kerran viikossa, samalla paljastui että tällä oli lahjoja. Kun Nathan sai oman kitaran kotiin, tämä soitti vähintään joka ilta puoli tuntia että saisi opittua soittamaan toivomallaan tavalla soitinta.
  Samalla kun tämä kävi soittotunneilla, Nathan jäi vielä toiseksi tunniksi Chloen seuraksi.

  Halley oli huomannut tämän eron joka pojassa oli tapahtunut soittotuntien aloittamisen jälkeen ja eräänä päivänä hän päätti seurata Nathania.
  Nähtyään minne tämä oli mennyt, Halley jäi vastapäiselle leikkipaikalle odottamaan poikaa jotta näkisi missä tämä vietti seuraavan tunnin, sillä Will-sedästä hän ei ollut saanut mitään irti.
  Tunti meni ja meni toinenkin, juuri kun Halley oli luovuttamassa Nathan tuli talosta ulos. Halley oli huutamassa pojalle kun ääni juuttui kurkkuun, tämä oli Chloen kanssa!?
  Nathan otti ja halasi Chloeta joka vastasi yhtä lämpimästi kuin Halley yleensä pojan halaukseen. Tuntui kuin veri olisi paennut kasvoilta ja sydän olisi revitty irti rinnasta.
  Halley jäi tuijottamaan leikkipaikasta kun Nathan lopulta irrottautui ja lähti kävelemään kohti kotia.
  Nathanin jo hävittyä näkyvistä, Halley seisoi paikallaan mutta ei kauaa sillä tuttu kylmä ääni herätti hänet.
     ”Mitä SINÄ täällä teet?! Vakoiletko sinä Nathania!?”
  Halley katsoi Chloeta suoraan silmiin järkyttyneenä.
     ”Mitä… mitä… sinä.. Nathan..”
     ”ET koskaan, kuulitko.. ET koskaan saa kertoa että olin täällä tai saat tuntea sen fyysisenä kipuna! Onko selvä!? Ja nyt ala mennä siitä! Odota! Nathan kertoi että hänen syntymäpäiväjuhlat on tulossa ensi viikolla.. tämä siirtyy kohta yläkouluun, kuten me muutkin mutta hän ensimmäisten joukossa.. kun hän järjestää juhlat… älä vaivaudu tulemaan paikalle niitä pilaamaan onko selvä?! Ja nyt.. HÄIVY!”

  Halley lähti järkyttyneenä juoksemaan kohti kotia katsomatta taakseen. Chloe katsoi tämän perään kiukkua sisällään tuntien.
     *Miksi TUOLLA pitää olla kaikki perheessä kunnossa!? Miksi tuolla saa olla Nathan naapurina ja tukena!? Minun kuuluisi olla se jolla oli kaikki kunnossa eikä tuollaisella rillipää kaikkien "rakastamalla lellipennulla" joka itkee joka asiaan!*
  Kun Halley oli kadonnut näköpiiristä, Chloe käveli hitain askelin vihaamaansa taloon jossa odottaisi vain ylisuojeleva täti, jolla ei ollut mitään tajua kuinka elää jonkun toisen kanssa, varsinkaan lapsen.


  Sellainen tausta Chloella ja sellainen jatko osaan 41, osa kahteen.. siinä oltiin menneessä että nykyisyydessä.. Toivottavasti piditte tälläisestä joululahjastani. 

  Erittäin hyvää ja rauhallista joulua kaikille! <3


  -Phoenix

5 kommenttia:

 1. Tekstissä pysyi tosi hyvin mukana, on ilo huomata, että tekstisi kantaa tosi hyvin myös ilman kuvia! :)

  Sellaiseen asiaan kiinnitin huomiota jo edellisessä osassa, että käytät aika reippaasti pisteitä, siis tähän tyyliin... Sitä voisi ehkä vähän vähentää, mutta eipä tuo varsinaisesti edes häiritse :)

  Teksti oli mainio, tykkäsin siitä ja mahtavaa, että sivuhahmoakin valotetaan vähän enemmän!
  Ja voi Halley-parka, mahtaakohan tyttö enää ikinä luottaa Nathaniin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja huomasin että sulla on yhden tarinan kanssa linkitysongelma. Kirjoita se linkki siihen linkitykseen kokonaan, siis ei "mimlostory.blogspot.fi", vaan "http://mimlostory.blogspot.fi", niin sen pitäisi toimia. :)

   Poista
  2. Tässähän ihan puna nousee poskille, kiitos kommentista! <3 Todella kiva jos teksti oli mukavaa luettavaa. =)

   Myönnän sen että käytän (ehkä) liikaa noita pisteitä. Olen yrittänyt niitä vähentää huomattavasti mutta joskus ne vain päätyvät tekstiin puoli vahingossa kun yritän saada lukijoille ymmärretyksi että lauseessa puhuja pitää pitkän tauon. Pitäisiköhän minun käyttää mielummin viivaa? eli --- ja sitten teksti jatkuu? Mitä mieltä olet?
   Kiitos kun mainitsit siitä, yritän jälleen huomioida sitä tarkemmin kun kirjoitan osia! =)

   Chloesta oli niin paljon spekulointia miksi tyttö käyttäytyy niin kuin käyttäytyy niin olin ajatellut itse tälle tämmöisen taustan joten kun oli puhetta siitä joulu-extrasta niin tiesin kenestä sen tekisin! =D

   Nähtäväksi jääpi miten Halleyn suhtautuminen Nathaniin jatkuupi.. seuraavassa osassa selviää jonkin verran! =)
   (Jota lähden kohta puoliin kuvailemaan!)

   Kiitos kommentista ja neuvosta! Pitää käydä katsomassa miten tuon linkin laitoin sinnne.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen extra. Nyt ymmärrän että miksi Chloe kiusaa Halleyta. Siis ymmärrän mutta en hyväksy.

  Hyvä että linkitys sopii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Hyvä jos lukijoille hiukan avautui Chloen pohjimmainen kiukku Halleyta kohtaan, eikä sitä edes pidäkkään hyväksyä vaikka sen ymmärtää. Nähtäväksi jää mitä keksin näiden kahden kohtaamisiin.. ;)

   Yritän korjata linkin heti miten joten eiköhän se kohta toimi paremmin. Ja ilman muuta linkitys käypi =)

   Poista