keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ilmoitusasiaa..

Ja otsikon siivittämänä monella joko hyppäsi pala kurkkuun (siis niillä jotka tykkäävät tarinasta) tai sitten osalle tuli ajatus että jaahas.. taas yksi joka ei edes saanut sukua edes kunnolla alkuun... no voin kertoa näin ei ole! ) =D päin vastoin! Peli intoa on vaikka muille jakaisi.. aika vain ei ole viime aikoina riittänyt! Omassa elämässä siis on tällä hetkellä todella kiireistä ja sama jatkuu vielä vähän aikaa mutta voin sanoa että osia ilmestyy aina kun kerkiän niitä tekemään..
Seuraavasta osasta puuttuu enää osan oikolukemista ja kuvien tarkistus sekä niiden mahdollinen korjaaminen. Eli osaa on tiedossa mutta sitä en tiedä milloin kerkiän sitä vielä julkaisemaan. Mutta ilmoitelkaa ihmeessä omista uusista osistanne! Käyn niitä aina lukemassa kun kerkiän ja nyt löysin jopa ratkaisun (ainakin osittaisen sellaisen) siihen miten voin kaikkia blogeja kommentoida! Joten pääsen jopa kommentoimaan ihan virallisesti jokaisen osaa! JEEE! =D

Eli palaillaan taas! Seuraavan kerran jo ihan osan kera!






Ja lopuksi vielä tälläinen pelin keskeltä otettu härö kuva josta kaipaisin vinkkejä...
Mikä tuo pilvi on tuon keltahameisen mummon perässä!?
On siis joku Kim Marshall ja tällä tuo pilvi seuraa sitä joka paikkaan! Tahtoisin tietää että onko kyseessä bugi vai onko tämä ihan normaalia... =D Kyseinen pilvi ei siis häiritse peliä eikä mitään mutta jos tuo Marshall on tontilla niin tuo pilvi tosiaan pilaa nuo kuva otokset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti