keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Etusivu


OSAT

Prologi
Osa 1. -Kuka minä olen?
Osa 2. -Kohtelu
Osa 3. -Arkeako?
Osa 4. -Rakkaus
Osa 5. -Suhde kiemurat
Osa 6. -Muutos
Osa 7. -Elämää, ei sen enempää
Osa 8. -Rakkaus pakkaus
Osa 9. -Soittoja
Osa 10. -Totuus
Osa 11. -Menneisyys
Osa 12. -Saapuminen

Tein tälläisen etusivun sillä ajattelin että semmoinen voisi olla ihan kiva idea, siten ne ketkä eivät vielä ole lukeneet ensimmäistäkään osaa, eivät saa spoilia juuri julkaistun osan kuvista/tekstistä ja ne jotka on jo lukeneet pääsevät tässä vähän verhojen taakse tulevien osien otsikoista.

Toivottavasti pidätte tälläisestä ideasta. =)

                                           Söpö pikku peura kävi moikkaamassa tontilla olijoita!

Heips kukkuu..


Kolmetoista osaa kuvattu ja kirjoitettu joten vähäksi aikaa osia ilmestyy hyvin tiuhaan tahtiin.. katsotaan sitten kun osat saavuttavat pelin mitä tapahtuu.. =)

Neljänteentoista osaan oli tarkoitus hommata ladattuja hiuksia sekä poseja kun jotkut kohtaukset on hiukan vaikea kuvata ilman niitä, mutta, mutta... peli oli sitä mieltä ettei toimi niiden kanssa (alkoi todella paljon bugittamaan) joten koska viimeisen pelipäivityksen kanssa on jo ongelmia niin päätin nyt sitten yrittää pelata seuraavalla kerralla pelin omilla toiminnoilla ne kohtaukset.. Laatu ei varmasti ole samankaltainen jota olisi ollut posejen kanssa mutta yritän parhaani että olisi luontevan näköistä! =)
Joten poseja ei nyt sitten tässä tarinassa (ainakaan nyt heti) näy ja ladattuja hiuksia ei tule.. mitä harmittelen todella paljon! =/


Koska minulla on aika suuri ongelma ja en ole saanut siihen avunpyynnöistä huolimatta apua vastailen ihmisten kommentteihin tähän kohtaan:

Vastaus Aryan kommenttiin osassa 8. Rakkaus pakkaus:
Kiva osa jälleen. Arvasin tuon raskauden. ^.^
"hevonen silti pysyä takajaloillaan iloisesti korskuen" Ehkä pysyi olisi parempi sana?
Ja mikäköhän tuo Johnnyn juttu on?

Vastaus: Phoenix 18. Marraskuuta 2013
Kiitos taas kommentistasi Arya! =) Tuota raskaus oksennusta on aika vaikea muuksi epäilläkkään kun nää simit ei niin monista asioista käy "halailemassa" tuota pönttöä.
Hupsista! Lause näköjään on tosiaan on muokatessani jääny kahden erilauseen välille kirjoittaessani.. (muokkasin tuota lausetta nimittäin jonkin aikaa kun mikään ei tuntunut mielyttävän omaa silmää ja korvaa..) =P pitääkin käydä korjaamassa kunhan kerkiän, kiitos huomautuksesta!
Hih.. hyvä että Johnny on alkanut tuomaan mielenkiintoa, asia selviää aikanaan sitä ennen pidän lukijat jännityksessä.. =D


Vastaus Aryan kommenttiin osassa 7. Elämää, ei sen enempää
Hyvä osa, muutama kirjoitusvirhe löytyi ja olit Johnnyn nimen aika usein korvannut sanalla: mies. Voisit käyttää myös ilmaisua hän.

Pahoinvointia --> vauva tulossa? :D
Jännittävään kohtaan jätit, kukahan tuo kumma mies on?

Vastaus:  Phoenix 26. lokakuuta 2013

 Kiitos palautteesta! Huomasin kun kommenttisi jälkeen luin osan että todellakin olen korvannut aika turhan usein tuon Johnnyn nimen sanalla mies! Yritän jatkossa olla tarkkaavaisempi tuon asian kanssa ja käyttää vaikka sanaa tämä (kun hän sanaa on suhteellisen vaikea käyttää minä muotoisessa tekstissä..). 
Tuo kumma mies selviää ajan kanssa... osaan 13 se ei vielä toki selviä mutta uskoisin että selviää osan 17-20 välillä.. luulisin.. en ole vielä niin pitkälle pelannut että se selviäisi mutta ajatuksessa on jo milloin se selviää.. joten jatka vain lukemista.. =D 
Toiseen kysymykseen saatkin vastauksen seuraavassa osassa jota alan kirjoittamaan... nyt! =D







2 kommenttia:

  1. Ida: Kiitokset kommentistasi, mukava huomata että tarina löytää lisää lukijoita! =) Pitää käydä vilkaisemassa kunhan tässä kiireiltäni kerkiän..

    VastaaPoista
  2. Tääki ois hyvä päivittää joskus...

    VastaaPoista