keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Prologi

No niin, nyt se sitten lähtee.. Ensimmäinen lc sims3:lla tehtynä ja ensimmäinen lc jonka ylipäätään julkaisen. Toivottavasti joku päätyy vahingossa tätä joskus lukemaankin ja sitä kautta kommenttia antamaankin.
Prologi on lyhyt sillä tahdon vain ensin selvittää herättääkö alku edes mielenkiintoa jotta tätä kehtaisi jatkaa. Kahteen osaan on jo kuvat sekä tekstit, kuvia pitää vielä katsoa tarvitseeko mitään muokkausta mutta kunhan viikonloppu tulee niin viimeistään silloin ensimmäinen osa tulee julkisuuteen, siihen asti pidetään kantaäidin nimi pimennossa...Auto heittelehti rajusti, seuraavaksi kuului vain kova renkaiden kirskunta, jonka jälkeen hetken täysi hiljaisuus.
Kuski avasi ovensa tokkuraisena lyötyään päänsä rattiin. Auto oli päätynyt joen varteen ja nyt makasi nokka joessa, ilmassa haisi bensa.  Kuski kuuli kuinka takana kuului naksutusta, jossain naksui kipinä! Auton läheltä oli pakko päästä mahdollisimman kauas!
Kuski katsoi pelkääjän paikalla tajuttomana olevaa naista, pitäisikö tämä pelastaa vai jättää siihen. Omatuntoa kuunnellen kuski haparoi toiselle puolelle ja otti tämän hartialleen vaikka jokaista lihasta koski. 

Kauemmaksi päästyään kuski huokaisi helpotuksesta, samaan aikaan kuului takana ensin uhkaava rätinä ja siitä seurasi äärettömän voimakas räjähdys. Kuski tunsi kuinka ilmavirta heitti heidät suoraan maahan makaamaan. 
Horjuen tämä nousi takaisin seisomaan ja jatkoi matkaa, joku oli varmasti kuullut räjähdyksen ja tulisi katsomaan. Auto oli käyttökelvoton joten ei auttanut muuta kuin jättää tajuton nainen lähimpään puistoon ja jatkaa itse matkaa. Tämä vielä katsoi kerran taakseen ja kaivoi kännykkänsä taskusta, hänen pitäisi tehdä yksi puhelu ennen kuin hävittäisi kyseisen puhelimen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti