tiistai 1. syyskuuta 2015

2. Extra- Mitä silloin tapahtui?

Hiphei ja trallallaaa, katsotaas mahtaako nyt onnistua taas! =)
Eli tämä taitaa olla jo...Mmmm.. kuudes kerta kun kokeilen tätä laittaa tänne alusta asti (ottaen huomioon ne 20 kertaa joita yritin noista viidestä luonnoksesta julkaista!).
Mutta, jätetäänpäs nämä höpöttelyt tuonne loppuun ja päästetään teidät lukemaan!
Lukuiloja!

Kuvia yht.50

 Virta oli hyvin voimakas joka vei kolmikkoa yhä vain edemmäs ja edemmäs oman mielensä mukaan.
   "Yrittäkää päästä virtauksesta pois!"

 Pian pauhaava joki muuttui rauhallisemmaksi, kunnes joki muuttui järveksi.
   "En näe mitään!”
   ”Yrittäkää uida kohti rantaa!”
   ”En näe mistä voisi nousta rantaan! Äiti, en jaksa enää kauaa!”

    ”T-tuolla! tuolta pääsemme, yrittäkää vielä vähän matkaa.”
Rannan tapainen tosiaan pilkisti isojen kivi järkäleiden takaa, hitaasti monen tunnin taistelun jälkeen kolmikko lähti hitaasti viimeisillä voimilla uimaan kohti valoa jossa olisi heidän pelastus.

 Ranta näytti autiolta, mikä oli vain hyvä. Eiväthän he tienneet mikä tai kuka oli aiheuttanut sen onnettomuuden että he ajautuivat muista erilleen.

   ”Onko tämä äiti turvallinen?”
Syvään huokaisten hän vastasi lapselleen.
   ”En tiedä, mutta meillä ei ole vaihtoehtoja. Kukaan meistä ei jaksa enää kauaa.”


 Mathew oli ensimmäinen lapsista joka sai uitua rannalle ja syvään puuskuttaen jäi makaamaan rantahietikkoon kun laineet loiskivat vielä tämän kengille vettä.
Magbeth saavuttti rannan ja käsiään käyttäen raahautui pidemmälle ja pidemmälle, pois vedestä joka oli melkein ollut heidän surmanloukkonsa.

   ”Hyvä Magbeth, jaksa vielä vähän.”Kertoja vaihtuu
 Rantauduin viimeisenä tahtoen nähdä omin silmin että lapset pääsivät rannalle. Mentyäni pidemmälle rantaan jäin Mathewn tavoin huohottamaan rannalle kasvot kohti hiekassa joka oli virhe. Seuraavan kerran kun nostin päätäni näin kahdet kenkäparit.

 En kerinyt reagoida asiaan mitenkään kun jo seuraavaksi kohtasin painajaisissani vieläkin kummittelevat silmät. Toisin kuin yleensä, tämä ei ollut unta!
   ”Sanoinhan silloin kun tulit että on turhaa yrittää karata, löytäisimme sinut!”
Katsoin kahta silmäparia paniikissa, kuinka he olivat löytäneet meidät!?

 Tunsin kuinka Spike nosti minut kaulasta pitäen, niin etten tuntenut enää maata jalkojeni alla.
Mariah joka oli ollut koko ajan hiljaa, laittoi kätensä leuan alle ja kohdisti katseensa minuun.

   ”Kerrohan Melinda, Abigail vai miksi nyt itseäsi kutsuitkaan nykyään.. Oliko tämä kaikki sen arvoista? Mmm? Olet menettänyt miehesi, nuorimmaisesi ja nyt olet tässä, meidän armoilla kahden vanhemman lapsesi kanssa.. Voi kuinka keksinkään kaikkea mitä voisimmekaan tehdä sinulle..”


Katsoin paniikinomaisesti Mariahia suoraan silmiin samalla kun näin kuinka Mathewn hengitys hiljalleen alkoi muuttua tasaisemmaksi.
   ”Tehkää minulle mitä haluatte mutta antakaa lasten mennä..”
Ääneni oli yhtä raakkumista Spiken edelleen puristaessa minua kurkusta.
 
 Mariahin tajutessa mitä katsoin, tämä kääntyi katsomaan Mathewta, minä taas Spiken yrittäen vallata huomioni, katsoin tästä yli kohti kolmikkoa joka oli jäänyt seisomaan taemmas. Vasta nyt tajusin että näillä oli apujoukko takanaan.

    ”Mitäs meillä on täällä? Erittäin suloista nuorta riistaa.”
Mathewn hengitys lakkasi hetkeksi kun tämä kuunteli Mariahia. Varovasti tämä vilkaisi sisartaan, Magbeth oli menettänyt tajuntansa uupumuksesta ja makasi yhä puoliksi vedessä, kyljellään maaten.

    ”Eii! Anna heidän olla! He…”
Spike puristi kaulastani entistä kovempaa niin että sanani hävisi haihtuen ilmaan ja haukoin vain henkeä.

 Katsoin paniikissa kolmikkoa joka seisoi Spiken takana. Poika jolla oli kädet taskussa katsoi Mathewta punaisilla silmillään hymyn karehtiessa tämän huulilla.

Nainen joka nojasi poikaan ja piti jalkaa Georgen alaselässä, näytti hämärästi tutulta, tämä vain katseli vahingoniloisesti minua suoraan silmiin, samassa se iski. Nainen oli Hilde, nainen jonka Spike oli muuttanut päivää ennen minun karkumatkaani!
George seisoi patsasmaisesti suoraan eteen katsoen vaikka yritin muodostaa huulilleni hänelle tarkoitettua sanaa, auta.

   ”Turhaa pyydät Georgea apuun, hän on saanut kärsiä siitä että auttoi sinua! Hänet me saimme kiinni kun tämä yritti saada Secilin ulos kartanosta.

 Siinä vaiheessa Mariah kääntyi raivoissaan jonka tunsin sisälläni. Tuntui kuinka elimistöni palaisi sisältä päin!
   ”Sinun takiasi meinasimme menettää hyvin paljon! Sinun takiasi meinasimme menettää Secilin erikoiskyvyn ja sen tuomat edut! Olet tuonut pelkkää harmia klaanillemme! Tekisi niin mieli kiehuttaa elimesi!”
Silloin tiesin miksi kaikki olivat pelänneet eivätkä puhuneet Mariahin erikoiskyvystä.
   ”Mariah… antaisin kernaasti suostumuksen siihen mutta muistatko mitä sovimme?”

 Samassa tunne että elimeni kiehuisi lakkasi kun Mariahin huulille nousi pahaa enteilevä hymy.
   ”Aivan! Ole hyvä Spike! Sinä saat kunnian.”

 Samassa, ennen kuin kerkesin tajuta, ote kaulaltani oli hävinnyt ja Spike oli pyöräyttänyt minut ympäri puhuen hyvin hiljaa minulle korvaan.
   ”Olit kerran kertonut Secilille että pelkäsit puremaa joka oli tullakseen, nyt saat sen kokea mutta se mitä tapahtuu, ei ole mielekästä nimittäin sinulle.”
   ”Ä-äiti?”
Tajusin että ääni ei tullut enää maasta vaan ylempää, Mathew oli noussut ylös ja näki mitä ympärillään tapahtui.
   ”Mathew, rakkaani.. sulje silmäsi. En halua että näet tätä, ja muista rakastan teitä nyt ja aina!”
   ”Kuinka tunteellista, Spike..”

 Mariahin lauseesta Spike tarttui kurkkuuni ja veti kaulaani taemmas samalla iskien vampyyrin hampaansa minuun.
   ”Vihdoin saamme kostomme, voi kuinka herkulliselta se näyttää..”
Mariahin sanat olivat viimeiset sanat jotka kuulin ennen kuin pimeys vei minut mukanaan.

Kertoja muuttuu

 Niskasta kuului rasahdus kun Spike iski lopulta Abigailin niskan nurin juotuaan tästä ensin verta. Sen jälkeen kun tämän ruumis valahti veltoksi, Spike päästi Abigailista irti, tämän ruumis lyhistyi miehen jalkojen juurelle. Samassa Mathew parkaisi sydäntä riipaisevasti, jonka jälkeen nosti kämmenensä kasvojensa eteen, alkaessaan itkeä.
Mariah joka oli katsonut Spiken toimia, kääntyi nyt vihaisesti Mathewn puoleen.
   ”Iso poika ja itkee noin! On siinä meillä suojelija! Et varmasti tule saamaan erikoiskykyä kun olet tuollainen vätys, ryhdistäydy!”

    ”George! Nosta tuo tyttö, lähdemme! Ja sinulle poika, jos tahdot että otamme sinut mukaan lopeta tuo naurettava vollotus ja ajattele siskoasi.”
Sen sanottuaan Mariah kääntyi kiroten samalla kuinka hiekka upotti hänen uudet kengät. Mathew kuivasi kyyneleensä ja katsahti sisartaan, ei auttaisi kuin toimia kuten tämä klaani tahtoi, mikäli hänen olisi siten mahdollisuutta suojella Magbethiä.

 Mathew säpsähti hetkellä kun George liikkui sillä tämä tuntui heränneen kuin transsista ja liikkuvan oudon nopeasti.
Mathew vilkaisi miestä kun tämä nosti hänen siskonsa syliinsä, Georgeksi kutsutulla miehen kasvoilla nimittäin paistoi ahdistus.

 Mathew kääntyi mutta ei tehnyt liikettäkään kävellä muiden perään, sillä tämän katseen vangitsi maassa makaava äitinsä. Kaikki ne kerrat kun tämä oli yrittänyt kertoa heille varoittavasti klaanista eikä kertaakaan Mathew ollut ottanut niitä tosissaan.

    *Anna anteeksi äiti, lupaan yrittää parhaani mukaan suojella Magbethiä.. Toivottavasti Anabel ja Ben selvisivät onnettomuudesta, nyt ymmärrän kuinka tyhmä olenkaan ollut! Rakastan sinua äiti, nyt ja aina.*
Niine ajatuksineen Mathew käänsi katseensa Georgen selkään ja samalla vilkuillen Magbethiä tämän sylissä.

 Saatuaan Georgen kiinni ja irrottaen katseensa siskostaan, Mathew huomasi kuinka punasilmäinen suunnilleen saman ikäinen poika tuijotti häntä pahaenteisesti.
Punahiuksinen nainen käänsi päätään Mathewn suuntaan ja tajutessaan ketä tämä katsoi, nainen käänsi huomionsa poikaan.
   ”Balley, alahan tulla, poika ei ole riistaa.. vielä..”

 Samalla kun Hilde purskahti nauruun nuoren Balleyn kanssa, Spike kääntyi Mariahiin päin hymyssä suin.
   ”Onnistuimme viimein! Camberlyn klaanin jälkeläiset ovat jälleen meidän!”
Mariah käänsi vakavan katseensa mieheen.
   ”Ehkä, emme tiedä mitä lapselle ja miehelle kävi, miehessä oli jotain oudon tuttua.. en vain saa päähäni mistä. Mikäli näistä kahdesta jompikumpi omaa erikoiskyvyn olemme saaneet sen mitä haimme, aika näyttää mutta nyt otamme varmanpäältä.”
   ”Olet oikeassa Mariah, kuten aina. Mennään kotiin, aika käydä töihin.”

 Mathew oli viskattu takakonttiin, niin ettei tämä tajunnut missä he olivat tai minne olivat matkalla, mutta sen hän käsitti että matka oli pitkä, sillä tämän jäsenet alkoivat puutua. Ei aikaakaan kun auto pysähtyi ja hänet revittiin ulos.
   ”Tyttö toipilashuoneeseen, poika kuulusteluhuoneeseen.”
Magbeth joka oli vieläkin tajuttomana, ei osannut vastustella, mutta Mathew rimpuili ja esitti vastalausettaan, kunnes tätä lyötiin päähän.

 Mathewn päässä surisi kun häntä revittiin talon kellarikerrosta kohti, jonne myös Magbethiäkin kannettiin. Kun Georgeksi kutsuttu mies kääntyi erisuuntaan jonne häntä vietiin, Mathew alkoi rimpuilla. Aikansa tehtyään töitä, hän pääsi vapaaksi juosten huoneen ovia jonne hänen siskonsa oli viety.
Nähtyään Mariahin seisovan sängyn edessä Mathew oli avaamassa ovea kun tunsi kuinka isku takaraivoon sai hänet polvilleen.

 Kaikki ympärillä oli ensin mustaa, hitaasti mutta varmasti valo katossa sai aikaan sen että valo alkoi häikäistä luomien alta. Varovasti Mathew avasi silmänsä huomaten olevansa jonkin näköisessä tyrmähuoneessa.
Mathew yritti liikuttaa käsiään, mutta jostain syystä hän ei pystynyt siihen!

    ”Turhaan poika yrität vapautua, olet nyt Munron klaanin omaisuutta ja tällä hetkellä klaanin vanhimmat eivät halua sinun mitään muuta tehdä kuin vain istua siinä.”
Mathew katsahti punatukkaista naista joka oli ollut myös rannalla. Hän ei ymmärtänyt miksi ei pystynyt liikkumaan, eikä puhumaan!

 Yö muuttui päiväksi ja Mathew huomasi torkahtaneen välissä. Hitaasti hänen tajuntaansa nousi huudot jotka kaikuivat kivisien seinien ja puisen oven takaa. Mathew tunsi huutajan vaikka mistä, sillä hän oli itse ollut monesti se joka oli saanut nuo kyseiset tuskan huudot aiheutettua, huutaja oli Magbeth!
   ”Siellä se siskosi kuule huutaa, mitäs meinasit tehdä?”

 Päivät muuttuivat yöksi ja yöt päiviksi, Mathew ei ollut enää varma kuinka monta päivää oli mennyt kahdestaan tuon punatukkaisen naisen ja Magbethin huutojen kanssa, kun eräänä yönä ovesta tuli tuntematon nainen.
   ”Hei Mathew, nimeni on Secil. Saanko istua?”
   ”Miksi kyselet tyhmiä kun tiedät, ettei poika voi vastata!”

 Seciliksi kutsuttu nainen ei odottanut vastausta Mathewlta vaan istuutui tuoliin kun ovi kävi uudestaan, tulija oli Balleyksi kutsuttu poika.
Pian siitä ovi kävi uudestaan ja Georgeksi kutsuttu mies tuli ovesta, Mathew katseli hämillään joukkoa joka oli monen päivän jälkeen täyttänyt huoneen.

 George käveli Mathewn eteen ja katsoi tätä pitkään hiljaa.
   ”Hilde anna pojan puhua, pidä silti muu keho liikkumattomana.”
Mathew katsoi haastavasti miestä kun tunsi kuinka huulet pehmenivät, varovasti maiskutellen hän otti kuuluvasti henkeä suunsa kautta.
   ”Kuuntele poika ja kuuntele kunnolla. Juttelet Secilin kanssa ja kerro hänelle mitä hän tahtoo. Et tahdo itsellesi käyvän samaa kuin minulle.”
Samalla kuin mies puhui, tämä kohotti hiukan vasenta kättä jonka saman tien laski alas.

 Mathew jäi tuijottamaan ranneketta joka koreili miehen ranteessa.
   ”Mm”
Mathew karaisi kurkkuaan kun pelkkä korahdus kävi hänen suusta monen päivän puhumattomuuden takia.
   ”Mikä se on?”

 George tuhahti samalla kuin kääntyi. Mathew katsoi hämillään miehen menoa ovelle päin.
   ”On siinäkin yksi tunari, ei tajua edes mikä jäljitin on!”

 Secil vilkaisi olkansa yli, jolloin Balley hiljeni ja jäi tuijottamaan suoraan Mathewta joka katsoi poikaa silmät kipunoiden.
   ”Jotkut eivät ole eläneet tämän kaltaisessa elämässä koko elämäänsä Balley. Käskin sinun olla hiljaa!”

 Secil käänsi katseensa Mathewhun joka pikaisen vilkaisun jälkeen kohdisti katseensa takaisin poikaan.
   ”Anteeksi Balleyn käytös, katsos.. jokaiselle epäluotettavalle ja nuorelle klaanin jäsenelle asennetaan jäljitin. Siten klaanin väki tietää missä he ovat. Sitä ei saa otettua irti, ei jos et halua menettää henkeäsi. Jopa Balleyllä on sellainen kaulassaan koska tämä on nuori ja tärkeä, hän on Spiken ja Hilden poika.”
Mathew käänsi katseensa Seciliin.
   ”Yritä ymmärtää että George sai jäljittimensä sen jälkeen kun tämä oli auttanut äitiäsi pakenemaan. Mutta se menneestä ja jäljittimistä. Nyt tahtoisin tietää että mitä sinä tiedät suvustasi?”

 Kolme päivää.. kolme päivää oli mennyt siitä kun Secil ja muu joukko olivat käyneet ja Hildeksi kutsuttu nainen oli jälleen laittanut hänen huulensa yhtä jäykäksi kuin muun ruumiin.
Olo alkoi olemaan sietämätön kun ei pystynyt liikkua mutta sitä nautintoa Mathew ei Hildelle antanut että olisi sen mitenkään tälle näyttänyt.
Torkahtamaisillaan ollessaan Mathew säikähti kun ovi kävi ja huomatessaan ketkä seisoivat hänen edessään.
   ”Vai ei ollut halukas kertomaan!? Ehkä olisit meille!”

   ”Saanko mennä? Alkaa ahdistaa nämä seinät.”
   ”Et! Tiedät että poika pystyy liikkua jos lähdet!”
   ”Mutta Spike, jos en saa ravintoa niin syön kohta pojan!”

 Mariah mulkaisi Hildeä ennen kuin istuutui tuolille. Hilde vaikeni kuin seinään samassa kun Mariah oli tätä katsonut. Spike siirtyi Mariahin taakse käskien Hildeä avaamaan Mathewn suun.
   ”Kenties olisit nyt halukas puhumaan?”

 Mathew kutristi vaistonvaraisesti kulmiaan, tajuten samalla että pystyi sen tekemään! Hän tajusi myös että pystyi liikuttelemaan kasvojaan todella paljon, mikä tuntui todella hyvältä monen päivän liikkumattomuuden jälkeen.

 Mathew katsahti Hildeä joka vuorostaan katsoi välinpitämättömästi ulos ikkunasta.
Tämän asennon vaihdot tapahtuivat niin nopeasti, ettei Mathew pysynyt koskaan perässä milloin tämä sen teki.

   ”Puhu poika!”
Mathew katsahti Spikeksi kutsuttua miestä säikähtäneenä mutta samalla uhmakkaasti.
   ”Spike tarkoittaa siis että olisi sinun ja siskosi kannalta helpompaa jos vain puhuisit, ehkä olet unohtanut että meillä on sisaresi?”

 Mathewn kasvot menivät kurttuun tajutessaan että oli ehkä omalla puhumattomuudellaan aiheuttanut lisä tuskaa Magbethille.
Nielaisten kuuluvasti Mathew aukaisi lopulta huulensa.
   ”Jos kerron niin saanko nähdä siskoni ja vannotteko että ette satuta häntä enää?”

 Mariah nyökkäsi samalla kun sanoi pehmeästi.
   ”Lopetamme siskosi satuttamisen tähän paikkaan. Ala kertoa.”
   ”Mitä haluatte tietää?”

 Monen tunnin jälkeen Mathew oli autettu ylös tuolilta ja kun tämä pystyi jälleen kävelemään, George oli käsketty ohjamaan Mathew toipilashuoneeseen.
Mathew seisahtui heti oven jälkeen.

    ”Mitä..? ”
Mathew katsoi hämmentyneenä sängyssä makaavaa hahmoa, jonka jälkeen katsoi hämillään Georgea joka nyökkäsi vain kohti sänkyä. Mathew kääntyi jälleen kohti sänkyä.

 Hän otti muutaman askeleen lähemmäs ja jäi tuijottamaan tyttöä joka makasi elottoman oloisesti sängyn päällä.
Mathew huomasi että George oli poistunut huoneesta joten tämä ei pystynyt kysyä mieheltä kuka sängyllä oli.

 Mathew vain seisoi ja katsoi sängyssä olevaa tyttöä. Hitaasti hänen aivot alkoivat tehdä työtä ja kasvot alkoivat hiljalleen nähdä tuttuja piirteitä. Voisiko sängyllä makaava tyttö olla tosiaan hänen siskonsa? Mitä tälle oli tehty!?

 Mathew lähestyi varovasti Magbethiksi luulemaansa tyttöä. Lähestyessään hän joutui toteamaan että kyseessä tosiaan oli hänen siskonsa ja tälle oli tehty jotain.
Samalla kun Mathew tajusi sen hän huomasi kuinka kaunis Magbeth oli, tästä tuli mieleen heti Lumikki tummine hiuksineen ja punaisine poskineen sekä hailakoineen ihoineen.
Varovasti Mathew karaisi kurkkuaan ja lausui siskonsa nimen.
   ”Mags?”

Samassa levossa olleen tytön silmät rävähtivät auki ja totuus paljastui Mathewlle kaikkine kauheuksineen, hänen siskonsa oli muutettu vampyyriksi!


Sellainen extra siis tällä kertaa! 
Nyt selvisi mitä kolmikolle tapahtui sen jälkeen kun nämä poistuivat itse tarinasta. Se mitä Mathewlle ja Magbethille tapahtui tämän jälkeen jääköön vielä salaisuudeksi, sillä en ole varma näkyykö heitä vielä tarinassa jossain vaiheessa, aika näyttää.. 

Tämä siis oli kaksi vuotisen tarinan johdosta tehty extra että sen että saavutamme Quinteillä osan 40 seuraavassa osassa! Uskomatonta että tätä on jo jatkunut kaksi vuotta ja olemme jo noinkin suurissa numeroissa kuin 40! 

Perhe tulee vielä jatkumaan ja pitkään, toivottavasti myös te jaksatte rakkaat lukijat olla siinä kyydissä mukana! Te annatte sitä voimaa jolla tätä jaksaa myös tehdä! Kiitos siis teille kaikille, kommenttia antaneille että niille jotka tätä piilona lukevat! Olette tärkeitä! <3

Seuraavan osan julkaisusta en vielä osaa sanoa mitään, katsotaan miten saan kuvattua ne hävinneet kuvat ja kuinka blogger nyt suostuu yhteistyöhön..

Kommentit jälleen tervetulleita, risuin kuin ruusuinkin! Kiitos tästä kahdesta vuodesta ja katsotaan kuinka monta vuotta tässä vielä Quinteillä mennään! =D
Hyvää alkanutta syyskuuta kaikille!

Loppuun vielä iso kiitos Irvikselle joka oli niin ihana että teki poseja että sain tämän extran toteutumaan! <3 Ilman sinun poseja suunnitelma sille että olivat veden vietävinä ei olisi onnistunut, siis kiitos! <3

-Teidän oma Phoenix-


1 kommentti:

 1. Aww, kiva nähdä että poseista oli hyötyä <3 Ilo auttaa :)

  Ekaksi sanon että alun kuvat oli tosi hienoja muuten, mutta tuossa kuvassa jossa Abigail on nostettu ilmaan näytti aluksi siltä, että se haukottelee :D

  Mutta oli jännää ja erilaista lukea tällaista ekstraa, jolla sinut tuntien tulee olemaan vielä vaikutusta tarinaan (;D) mutta joka ei tapahdu siinä ajassa ja paikassa, jossa päähenkilöt ovat!
  Tykkäsin, tykkäsin tosi paljon.
  Ja hah, olin oikeassa arvellessani ettei Abigail, Mags ja Mathew vielä kuolleet! >:D

  Innolla odotan jatkoa!

  VastaaPoista