lauantai 28. helmikuuta 2015

Bad news ja silleen...

PÄIVITYSTÄ, 19.3.2015

No niin.. viimein sain tietää mikä kädessä on ja saatuani pari päivää sisäistää asiaa, ajattelin tulla siitä teillekin kertomaan..
Kädessä on hermovamma.. seuraavaksi joudun siis hermoratatutkimuksiin (heti kun vakuutusyhtiö tekee päätöksensä) ja siitä sitten leikkaukseen kun vamman sijainti paikannetaan, lääkäri ei halua mennä sokkona operoimaan ellei ole täysin pakko (mikä tarkoittaa ellen menetä sormista kokonaan tuntoa.)
Peliä olen silloin tällöin availlut ja seuraavaa osaa kuvaillut mutta hidasta on yhdellä kädellä..

Tälläisiä uutisia siis täältä päästä ja kaikille tiedoksi että osia luen mutta kommentti puolella on nyt hiljaisempaa sillä tää kirjoittaminen on äärimmäisen hidasta ja rasittavaa, mutta älkää huolehtiko! Olen tykännyt jok ikisestä osasta ja nauttinut niiden tuomasta nollaushetkistä! Saa hetkeksi unohtamaan tämän käden ja sen tuoman säryn.



 ------------------------------------------------------------------------------------------

PÄIVITYSTÄ, 6.3.2015

Elossa ollaan, vaikka sims piireissä nyt pariin päivään ei ole näkynyt.. Tässä syy jonka jo osa simstailijoista tietääkin Simstan kautta..




 Jep, käsi meni maanantaina kipsilastaan ja kipu on päivä päivältä ja yö yöltä pahentunu.. pehmyt kudos vamma, jänteiden ympärillä turvotusta (jonka takia ei sormet suoristu eikä mene koukkuun) ja epäilys sittenkin jonkin asteisesta murtumasta.. =`(
En ollut koskaan aiemmin kuullut että murtumat saattavat näkyä röntgenissä jopa vasta viikon päästä itse tapahtumasta! Tätä siis maanantainen lääkäri epäili ja voin kertoa että kolme kertaa parempi lääkäri olikin mitä silloin lauantaina!
Niinpä kirjoittaminen, pelaaminen ja yleisesti ottaen koko elämä on hiukan vaikeaa tällä hetkellä mutta hengissä olen vielä ja eilen avasin jo hiukan peliäkin kokeillakseni miltä se tuntuisi pelata yhdellä kädellä, uskokaa kun sanon.. EI helppoa!
Mutta näillä nyt mennään ja maanantaina on kontrollikäynti jonka jälkeen olen taas hiukan viisaampi tämän käden suhteen.

Vielä lopuksi tahtoisin kiittää:
Kiitos teille kaikille kommentin laittajille tasapuolisesti! <3 Niiden avulla nämä päivät on olleet hiukan helpompia kestää!

-Phoenix-
 ----------------------------------------------------------
=(

Jep, huonoja uutisia..

Otin ja kaaduin todella pahasti peilijäisessä alamäessä niin että ranne meni. Murtumia ei onneksi ole mutta käsi on p****** kipeä. Lääkäri oli sitä mieltä että koska mitään ei ole murtunut niin sitä ei mikään siis vaivaa. Siihen kivahtaneena että miksi se sitten on niin perhanan kipeä, tämä totesi ettei tiedä.
Seuraavaksi kysyin että mikä sitä siis vaivaa kun ei ole murtunut tämä totesi kyllästyneenä ettei hän nyt sellaisia voi tietää! Siis lääkäri joka ei tiedä! >:(
Kiukkusena totesin että kyllähän siinä nyt joku on kun sormia ei voi ilman kovaa kipua liikuttaa ja rannetta särkee vaikka on ollut kylmää heti tapahtuman jälkeen ja särkylääkettä olen ottanut.
Väänneltyään kova kouraisesti rannetta niin että kivusta parahtelin ja kyyneleet valui silmistä totesi että siinä saattaa olla pehmyt kudos vaurio..
Lopuksi sanoi että syö buranaa ja yritä liikuttaa niin paljon kuin mahdollista!
Liikuttaa! Kättä joka on jo levossa ihan tulessa!


Niinpä joudun nyt toteamaan vastahakoisesti että pakollinen tauko tulee nyt kunnes ranne on taas kunnossa... =`(

Ainoa positiivinen asia jos sellaista pitää etsiä on se että käsi on oikea, sillä olen vasenkätinen.

Pyörin täällä silti ja yritän kirjoitella sen mitä nyt yhdellä kädellä saa kirjoitettua.

-Phoenix-

6 kommenttia:

  1. voi harmi:( yritä toipua nyt rauhassa ja teet sen minkä pystyt tarinan osalta. Onneks oot vasuri:) Kylläpä oli hölmö lääkäri. Kyllä käsi voi olla kipee vaikka ei murtuis, itse satutin oikeanpuoleisen ranteen pahasti, eikä siis tullut murtumaa, mutta oli kyllä todella kipeä. Ja ranteeseen jäi siitä jotai vikaa. Toivottavasti sulla paranee täysin. Voimia!

    VastaaPoista
  2. Äääh, sullakin! D: Itelläni oli kans pakkotauko syksymmällä, kun ranne venähti... se tosin oli nopeasti ohi... Toivottavasti paranet pian! <3 Me odotellaan rauhassa :)

    VastaaPoista
  3. Voi että! :/ Toivu rauhassa, äläkä ota stressiä tarinasta! Parane pian!♥

    VastaaPoista
  4. Voi raukkaa. Toivottavasti paranet pian, mutta sun taukos on ainankin ymmärrettävä. Älä turhaan rasita kättäs kirjottelemalla. Ainankin tarinaa ehtii kirjoittaa sitten kun käsi on paremmassa kunnossa. Onneks se ei kuiteskaan murtunu.
    Parane!

    -Lukija-

    VastaaPoista
  5. Pikaista paranemista! Osanottoni, minullakin on kokemusta törpöistä lääkäreistä. >.>

    VastaaPoista