torstai 19. kesäkuuta 2014

Vanhat bannerit!

Muistatteko vielä näitä?! =D Vanhojen bannereiden hautausmaaksikin tätä voisi kutsua mutta ihan huvinvuoksi ajattelin nyt ajankuluksi kyhätä..

Ihan ensimmäinen banneri Quinteillä:


 Tämän bannerin idea oli tätä aloittaessani sellainen ettei Abigailin kasvoja näkyisi. Koska lähdin hakemaan tarinan alussa hiukan mysteerisempää aloitusta niin tämän bannerin idea oli ensin hiukan erilaisempi.
Kun kuvasin Abigailin kohtausta osassa kaksi, jossa tämä meni sinne vaatekauppaan, tämä tietenkin käveli kaupungilla.. Kun siirsin kameran tämän taakse, tiesin että ensimmäinen banneri oli siinä! =) Hyvin pienistä se idea siis saattaa tullakin..


Banneri numero kaksi:


Tämä ilmestyi muistaakseni osan 23-24 aikoihin (katselin Abigailin vaatteista tuon ajankohdan).
Tämä oli sen takia että sain poistettua tuon ensimmäisen bannerin sillä Abigailin hiukset olivat jo vaihtuneet aikoja sitten. Toinen syy oli se että itse olin jo väsynyt tuohon vanhaan kuvaan.
Idea oli jälleen saada kuva missä näkyisi kaupunki mutta koska en saanut kunnon kuvaa Abigailista kaupungilla niin päätin rakentaa sitten tälläisen. Aika tökeröstihän tämä on tehty mutta parempi tämäkin kuin ei mitään.. =P =D


Banneri numero kolmonen:


Tämä bannerihan ei kerinnyt olemaan kauaa. Koska tykkään tuosta tekstistä tahdoin tuoda Anabelin ja Abigailin välisen rakkauden esille tuolla tekstillä. Mutta koska Anabel on tuossa teini tämä ei voinut enää olla, sen piti lähteä. Tietty olisin voinut vain vaihtaa kuvan tuohon, mutta Irvis meni ja paljasti kuinka gimp 2 nimisellä kuvanmuokkausohjelmalla saapi tehtyä noita läpinäkyviä kuvia niin päätin toteuttaa sen mitä olin suunnitellut jo banneri numero kakkosessa, mutta nyt paljon paremmalla tuloksella!

Siitä päästäänkin siis..

Banneri numero neljä:


Olin tästä hirmusen iloinen ja ylpeä! "Tämä varmaan tulee olemaan pitkään!", ja niin se olikin! Kuvassa näkyy molemmat perilliset sekä kaupunki jossa Anabel asustelee. Omasta mielestäni onnistunut kuva, vai mitä olette mieltä? =)


Banneri numero viisi:


Tämän viidennen bannerin kanssa lähdin edellisen (eli banneri nro 4:n) pohjalta tekemään, mutta paikka vaihtui kuten Halley tuli kuvaan mukaan koska tästähän kun tuli perillinen ja paikkakunta vaihtui kun tämä karkasi kotoa.
En ollut enään niin tyytyväinen mitä aikaisempaan mutta siinä kumminkin näkyivät kaikki perilliset joten tämä sai olla aika pitkäänkin kunnes tein uudemman.

Banneri numero kuusi:

Ensimmäinen miespuolinen perillinen! Eihän siihen mennyt tosiaan kuin neljä sukupolvea, mutta koska tämä oli niin erityinen tilanne mietin ja suunnittelin tätä banneria todella pitkään. Niinkin pitkään että vaikka Jared oli jo perillinen edellinen banneri oli vielä sivuilla bannerina.
Kun eräänä iltana olin menossa nukkumaan tämä putkahti mieleeni että mitä jos edelliset perilliset olisikin tauluissa seinällä perillisen takana, ja tämä piti päästä toteuttamaan!
Tämä onkin sen verran hyvä idea että tätä varmaan jatkan hetken aikaa.. tai siihen asti että edelliset perilliset mahtuu tuonne taustalle. Nyt kun mennään siis jo viidennessä sukupolvessa! Voi olla että tulee aika täyttä kuvaan kun pääsemme sinne kymmenenteen sukupolveen.. =PHurjalta tuntuu että bannereita on ollut jo näinkin monta! Kun aloitin tämän tarinan arvelin että tuo yksi saa olla ja pysyä. Mutta toisin kävi.. syy tähän on että olen kehittynyt kuvien ottajana sekä niiden muokkaajana, osa kiitos kuuluu auttajilleni (niitä en lähde erikseen ketään mainitsemaan, tiedätte kyllä keitä olette! <3 ), joten iso kiitos! Uskon vahvasti että vielä on kehitytttävää ja kun tämä jonain päivänä on viho viimeisessä sukupolvessa niin saa nähdä missä sitten mennään! =D Mutta nyt mennään tässä..-Phoenix-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti