maanantai 6. huhtikuuta 2015

Elossa ollaan..

Kiitos kaikille edelliseen osaan kommentoijille joille en ole erikseen vielä vastannut.. se tapahtuu mutta kenties hiukan myöhemmin.. Sitten cboxin Quintejä ikävöijä ja Irvis, kiitos! Samalla kun iskee morkkis/ahdistus siitä että en ole saanut seuraavaa osaa tehtyä iskee samalla iso lämmön tunne että tarinaan kaivataan jo uutta osaa ja ehkä siinä samalla myös minua?
Muiden osia en ole vieläkään kyennyt kommentoimaan, kahdesta eri syystä.. Toinen on nyt selvästi tämä käsi mutta toinen on se että niissä kommenteissa saattaisi paistaa se ahdistuneisuus siitä että oma tarina ei edisty ja jatku käden takia vaikka itse niin haluaisin.. Joten antakaa anteeksi ettei minusta teidän tarinoissa ole "näkynyt"! Olen niitä silti lukenut!

Sain nyt pääsiäisen aikaan apua seuraavan osan lavastuksien osalta joten hiljaa hyvä tulee..

Elossa siis ollaan, vaikka hiukan ahdistuneena/masentuneena mutta osaa hiljalleen myös eteenpäin saaden..

Näin lopuksi sitten vielä kerrottakoon että olin tuossa 2.4 hermoratatutkimuksissa ja sieltä paljastui hermoruhje yhdessä hermossa ja toisen hermon hidas toiminta.. ensi viikolla sitten pitäisi varata mangneettitutkimukseen yksityiseltä aika ja toivottavasti pääsisin jo ensi viikolla siihen, sen jälkeen olisikin tarkoitus tavata paikkakunnan kuulema paras käsikirurgi joka sitten kertoo käden kohtalon paremmin.. mutta päivä päivältä, tutkimus tutkimukselta alkaa näyttämään siltä että käden leikkaus olisi siis edessä, mutta ei mennä asioiden edelle ja otan käynnin käynniltä..

-Phoenix-

4 kommenttia:

  1. Ihan rauhaksiin! :) Kyllä me odotetaan. Toipumisia kädelle! <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä Quinteja (ja sinua) kaivataan jo, mutta toki köden pitää parantua ensin. Muuten ei tule mistään mitään. Paranemisia!

    -Lukija-

    VastaaPoista
  3. Moikka, ihan rauhassa parantelet kättä. Uutta osaa laitat, kun pystyt:) Älä sen kanssa kiirehdi. Quinteja on tietty ikävä ja sua, mutta anna käden parantua ensin rauhassa. Voimia:)

    VastaaPoista
  4. Quintit ovat ehdottomasti odottamisen arvoisia. ;)

    Voimia ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista