torstai 16. kesäkuuta 2016

Sivu uudistuu!

Edit. 18.6

En ole vieläkään kokonaan tyytyväinen miltä sivusto näyttää mutta suurin urakka eli nuo ylä ja sivupalkit ovat siellä missä kuuluu... jos keksin miten tuon tausta värin ja kuvion saa jossain vaiheessa vaihdettua niin se lähtee vaihtoon.. mutta nyt saa hiekan ruskea väri ja linnut vielä pysyä Quitien taustavärinä.. osan uskallan väittää ilmestyvän viimeistään sunnuntai illalla.. joten siihen asti.. =) kiitos kärsivällisyydestänne <3


Tidii! Nyt on sen aika nimittäin sellaisen että sivut uudistuvat hiukan.. tämän takia tulee pieni katkos osan julkaisemiseen.. mutta ne jotka eivät ole kerinnyt lukea edellistä osaa niin hop hop lukemaan ja ne jotka on jo lukeneet ja kommentoineet niin vastasin teidän kommentteihin. Kiitos niistä! <3
Niin ja se mitä sanoin siitä hämmennyksestä niin älkää uskoko minua jos puhelen lopettamisesta, sellaista päivää ei tule että tämän lopetan. Olin vain häkeltynyt (nyt jälkeen päin positiivisen häkeltynyt) siitä millaisen reaktion se sai teissä lukijoissa aikaan, kiitos! Te kasvatatte minua kirjoittajana todella paljon ja tälläisetkin kommentit opettavat todella paljon. On suuri kunnia että sain teille sellaisenkin tunteen aikaan, joten kiitos ja kumarrus..

Mutta se pää syy tälle, sivu tosiaan uudistuu joten pahoittelut katkoksesta sekä siitä että kaikki on sillä aikaa ihan sikin sokin! Sitä se nimittäin tulee olemaan!

Mutta nyt.. sivuja uusimaan.

 <3 <3 <3

1 kommentti:

  1. Heis,
    Uudistukseen vinkkejä antaen niin kannattaa googlailla erilaisia taustoja. Html koodilla saat hyvin melkeinpä milloisen bloggerpohjan tahansa sivuillesi. Googlailemalla vaikka blogger backgrounds pääset oikeinkin hyville sivuille etsimään uusia taustoja. Bloggerissa itsessään kuin tuo taustakuvien mahdollisuus on hyvin rajallinen.

    ToA:n taustakin netistä etsiskelty ja koodilla vaihdeltu :). Itsekin pitäisi remontoida ToA:n ulkoasua. Mietin omaani tossa jo viikko takaperin että kovin on tumma tuo oma tarinani siihen nähden mitä muiden :D.

    Uudistukset ja päivitykset on kivajuttu ^^

    VastaaPoista